2012. január 25., szerda

BEAUTYCYCLE™ termékcsalád - Jelenlegi ára: 1 Ft

Levegő a bőr megfiatalításához
A levegő minden élet alapja. Élettel tölti meg az öregedő, fáradt bőrt A Levegő termékek az oxigén megújuló erejével keltik életre az igénybe vett bőrt. A joghurt probiotikumok közreműködnek a bőr energetizálásában és aktivalizálják az oxigénfelvételre való természetes képességét. A bőr egészségesebbnek és fiatalosabbnak látszik.  
Bőrtípus: Normál - száraz, érett bőr
4 kompetense:
A - Levegő Öregedésgátló regeneráló arctisztító tej 150 ml - 1. 950 Ft 
A pehelykönnyű arctisztító tej eltünteti a múló évek nyomát a selymesen lágy, szappanmentes összetételével. Az oxigénfelvételt fokozó elemek közreműködnek a bőr élénkségének a helyreállításában, a nedvességgátat védelmezi az öregedés látható jeleivel szemben.
B - Levegő Öregedésgátló regeneráló arctonik 200 ml - 1. 950 Ft
Az antioxidáns E-vitamin közreműködik a szabad gyökök károsodása elleni védelemben, míg az oxigénfelvételt fokozó elemek közreműködnek az öregedés látható jeleivel szembeni harcban és a bőr fiatalos ragyogásának a helyreállításában.  
C - Levegő Öregedésgátló regeneráló nappali arckrém 60 ml - 4. 400 Ft
Az oxigénfelvételt fokozó elemek közreműködnek a bőr erősítésében az öregedés jelenlegi és jövőbeni látható jeleivel szemben a fényvédő, a szabad gyökökkel harcba szálló E-vitamin, továbbá a hidratáló hatású bőrkondicionálók révén, amelyektől a bőr megjelenése feszesebb, ragyogó és évekkel fiatalabb.  
A beautycycle™ levegő öregedésgátló regeneráló nappali arckrém SPF 15 UVB/UVA közreműködik, hogy a bőr mélyebben lélegezzen.
D - Levegő Öregedésgátló regeneráló éjszakai arckrém 60 ml - 4. 400 Ft
A beautycycle™ Levegő Öregedésgátló regeneráló éjszakai arckrém A, B, C-és E-vitamint valamint  glukozamint és tengeri botanikumokat tartalmaz.
Az oxigénfelvételt fokozó elemek és az erőteljes vitaminok közreműködnek a szabad gyökök elleni harcban, míg a glukozamin és a tengeri botanikumok fokozzák a bőr természetes megújulásásának a folyamatát, javítják a bőr feszességét, rugalmasságát, továbbá simább is lesz a bőr.
A+B+C+D - Együttes szett vásárlása esetén: 11. 000 Ft / szett
Víz a szomj oltásához
A víz minden élőlény fő komponense. Elemi fontosságú az élő bőr számára. A Víz termékek a nedvességre szomjazó normál - száraz bőr igényeit elégítik ki. ez az ultra hidratáló termékcsoport közreműködik a nedvesség körforgásában, így megvédi a bőrt a dehidratációtól. A vadárvácska kivonat közreműködik a nedvesség fokozásában, mindkét irányba: kívülről befelé és belülről kifelé. A szárazság okait és szimptómáit legyőzi, így a bőr üdének és sugárzónak látszik.
4 komponense:
A - Víz Hidratáló bőrfeltöltő arctisztító 150 ml - 1. 800 Ft
A krémes, nem habzó arctisztító nedvességmegkötő elemeket tartalmaz abból a célból, hogy megőrizze a bőr nedvességszintjét és megelőzze a bőr szárazsága és a környezeti károsodás kiváltotta apró ráncok kialakulását; így a bőr ruganyos marad, míg a sminket illetve a szennyeződéseket eltávolítja.
B - Víz Hidratáló bőrfeltöltő arctonik 200 ml - 1. 800 Ft
Adja át arcát a nyugtató hatású és hidratáló arctoniknak.
Az exkluzív hidratáló elemek a bőr ruganyosságát fokozzák,   nedvességgel látják el, továbbá távol tartják a szárazság és a környezeti károsodás okozta apró ráncok megjelenését.
C - Víz Hidratáló bőrfeltöltő nappali arckrém 60 ml - 4. 000 Ft
Védelmezze a bőrt a nap során ezzel a hidratáló krémmel, amely megőrzi a bőr nedvességtartalmát és közreműködik a környezeti károsodás távoltartásában. A hialuronát és az E-vitamin nyugtatják a bőrt és megóvják attól, hogy a megjelenése fakó legyen és az érzete pedig száraz; az arc bőre sima tapintású és ruganyos lesz  tőlük.
D - Víz Hidratáló bőrfeltöltő éjszakai arckrém 60 ml - 4. 000 Ft
A nedvességmegkötő elemek feszességet adnak a bőrnek,   a glukozamin, tengeri botanikumok és élesztő kivonat fokozzák a bőr exfoliálását, miközben Ön alszik; mindez a bőrtónus kiegyenlítése érdekében történik. Ellátja a bőrt éjszakára antioxidáns E-vitaminnal és kondicionáló B-vitaminnal. A nedvesség megtartásával közreműködik a szárazság okozta szarkalábak feltöltésében.
A+B+C+D - Együttes szett vásárlása esetén: 10. 000 Ft
Föld az egyensúly megteremtéséhez
A Föld gazdag ásványkincsei közreműködnek az általános egyensúly megtalálásában - a bőr esetében is. A föld bőrápolók közreműködnek a normál - zsíros bőr egyensúlyának helyreállításában. Az olajmentes és speciálisan kezelt magnéziummal, rézzel és   készítmények közreműködnek a bőr egyensúlyának helyreállításában. A cink, varázsmogyoró és a fűzfakéreg együttesen hatása normalizálja a bőr felszínét, csökkenti és szabályozza a zsír termelődését, és a pórusok kevésbé láthatóak. A bőr tisztának, kiegyensúlyozottnak látszik, illetve érződik.
4 komponense:
A - Föld Egyensúly-helyreállító arctisztító (Lemossa a bőrről a zsírt. ) 150 ml - 1. 800 Ft
A zsírszabályozó elemek, mint a cink, varázsmogyoró és fűzfakéreg közreműködnek a bőr felszínének a normalizálásában, míg az uborka, trópusi növény (meadowsweet) és zöld tea nyugtatják a bőrt, amely tiszta és üde lesz megjelenése illetve érzete tekintetében.
B - Föld Egyensúly-helyreállító arctonik 200 ml - 1. 800 Ft
Tartsa távol a bőr fénylését ezzel a zsírszabályozó arctonikkal. Az exfoliáló elemeket abból a célból tervezték, hogy a pórusokat tisztítsák, megjelenésüket csökkentsék, míg a szalicilsav, a kamilla- és zöld tea kivonatok finomítják és tisztítják a bőrt, hogy az sima és matt legyen.  
C - Föld Egyensúly-helyreállító nappali arctej 50 ml - 4. 000 Ft
A széles spektrumú SPF fényvédő közreműködik a bőr védelmében a környezeti károsodással szemben, a hialuronát, az E-vitamin, a zöld tea és a rozmaring közreműködnek a zsírmentes hidratálásban és abban, hogy a bőr ne legyen fényes.
D - Föld Egyensúly-helyreállító éjszakai hidratálógél 50 ml - 4. 000 Ft
Könnyű, hűsítő hatású gél. Az antioxidáns E-vitamin harcba száll a szabad gyökökkel szemben, a B-vitamin kondicionálja a bőrt, az exfoliáló elemek mint a glukozamin, tengeri botanikumok és élesztő kivonat közreműködnek a bőr hidratálásában és tisztításában.
A+B+C+D - Együttes szett vásárlása esetén: 10. 000 Ft / szett
Tűz az energetizáláshoz
A tűz az energia legelemibb formája. A bőrt arra ösztökéli, hogy korrigálja saját magát. A Tűz arcápolók minden bőrtípus számára a szükséges energiát biztosítják. A glukozamin serkenti a bőr megújulását, ezáltal hatékonyan kezeli a problémákat. Közreműködik a sötét karikák eltüntetésétől a bőrhibák megelőzésén át a frissebb, sugárzóbb, és egyenletesebb bőrtónus elérésében.
5 komponense:
A - Tűz 3 az egyben maszk - bőrradír - bőrélénkítő 150 ml - 3. 300 Ft
Élénkítse arcbőrét ezzel a hármas hatású exfoliáló maszkkal. A cukornád és a citrus kivonatok mélyen exfoliálják a bőrt abból a célból, hogy simább és felfrissült legyen a bőr, miközben ragyogóan sugárzik. A jojoba szemcsék finomítják a bőrfelszínt az egyenletes tónus és a ragyogó megjelenés céljából.
B -Tűz Ragyogó hidro-maszk 150 ml - 3. 300 Ft
Szuper-hatékony hidratáló maszk. A nedvességpótló elemek a B-vitaminnal együttműködnek abból a célból, hogy nedvességgel lássák el a bőrt, ami helyreállítja a bőr ruganyosságát és lágyságát.   A bőr a nedvességben fürdik és a textúra szebb lesz.
C - Tűz Öregedésgátló regeneráló szemránckrém 15 ml - 4. 400 Ft
Adja vissza a szemek csillogását ezzel a könnyű szemránckrémmel. Energetizáló elemek, A-, B- és E-vitaminnal, echináciával ötvözve abból a célból, hogyfelfrissítsék a szemkörnyéki bőrt.
A sötét karikák, ráncok és táskásság eltűnni látszanak.
D - Tűz Egyensúly-helyreállító pattanás elleni gél 15 ml - 1. 950 Ft
Az energetizáló elemek, a szalicilsav és a cink közreműködnek a zsír szabályozásában és a pórusok tisztításában, továbbá a pattanások megelőzésében, így a bőr tiszta marad.
E - Tűz Megújító szérum C-Vitaminnal és hialuronáttal 15 ml - 4. 400 Ft
A bőr megújulási folyamatának a kiindulópontja ez a koncentrált szérum. Az energetizáló elemek azonnal elősegítik a feszesebb bőrt, finomítják a textúrát, továbbá szépítik a bőr megjelenését; így egészségesebb, fiatalabb, ragyogóbb megjelenésű bőrét mutathatja a világ felé.
A termékek szettben, illetve külön külön is megvásárolhatóak.
Leütés előtt jelezze felém vásárlási igényét, akkor átállítom a megfelelő összegre és úgy már fix áron leüthető bármely termék akár külön-külön, akár több összevonva!!
Jó vásárlást kívánok! Nézze meg többi fantasztikus termékeimet is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-01 23:00
. BEAUTYCYCLE™ termékcsalád - Jelenlegi ára: 1 Ft