2011. július 13., szerda

Elektromos izom stimuláció eszköz Rio 6 Pak

Elektromos izom stimuláció eszköz Rio 6 Pak:
A 6PAK tudja pontosan vonat a test területén, ami igazán számít, az Ön számára. Az izom-tónus, elektromos izom stimuláció utánozza az agy küldött jelek az izmok után, hogy ezt a szerződést, és pihenni többször, mintha a normál izom képzés és a fejlesztés az izomerő, és egy izmos testalkatú hozzájárul.

Ezzel egyfajta "passzív" a képzés, amelyet használnak a sportolók több mint 30 éve, pihenhet, miközben a gép dolgozik az Ön számára. Meg lehet nézni TV, zenét hallgatni, vagy akár egy könyvet - ez ilyen egyszerű.

Közül lehet választani 10 program, és könnyen elfér.

Az ajánlat tartalmazza a 6PAK alapegység digitális kijelző, automatikus időzítők, pulzus kijelző, frekvencia-szabályozás és digitális kimenet, szünet, és a kimeneti szint mérő. Továbbá, hat párna, optimalizált párna rendszer 3 kábel, pad szíjak, a derékszíj, vezető gél, részletes kézikönyvet és utasításokat, a hozzá tartozó tápegységet és az eredeti kemény héj esetén (kevesebb, mint fél üveg, de lehet bármikor rendezett a neten) a műanyag .

A készülék használt, de kiváló, verdefényes. Ha kérdése, vegye fel a kapcsolatot velem, amint én vegye fel a kapcsolatot. Próbálok válaszolni a kérdésekre 24 órán belül.

Szállítás lehetséges elküldeni, a teljes csomag az eredeti csomagolásában.
Ár: 25 EUR